Târg de artă funerară FuneralEXPO 2024

09.10.11 Mai 2024, orele 09:00-18:00, Expo Arad

Despre noi. Despre Targ FuneralEXPO 2024

Expoziția Funerară FuneralEXPO este rezultatul unei decizii curajoase, din partea echipei care organizează acest eveniment. Competența și profesionalismul nostru ne dau posibilitatea de a investi timp și resurse materiale în dezvoltarea relației de comunicare, dintre producători, importatori și furnizori de servicii, firme de pompe funebre, administrații locale și asociații reprezentative de referință.

Suntem o echipă puternic motivată de valorile profesionale, obiectivul nostru fiind acela de a promova  realizarea de parteneriate de lungă durată acordând o atenție deosebită respectului și dialogului reciproc.

Credem în oameni, promovăm un dialog profesional business to business, încurajăm originalitatea ideilor care creează valoare profesională în acest sector de activitate.

Ne dorim ca peste ani expoziția de artă funerară FuneralEXPO să devină un punct de referință al sectorului funerar din România. Depunem toate eforturile pentru a atinge această performanță, anticipând nevoile firmelor de pompe funebre, cu oportunități și soluții reale care pot fi puse în practică în mod responsabil, flexibil, onest și constructiv.

Cunoaștem problemele, anticipăm nevoile partenerilor noștri și ne dorim să devenim primul gând și prima opțiune atunci când căutați un partener în business-ul dumneavoastră.

Misiunea Noastră

Misiunea noastră se traduce prin curaj și provocare. Provocarea de a răspunde la orice sfidă comercială cu servicii profesionale și lucruri concrete de comunicare  ,,business to business” adaptate cerințelor reale de pe piață din România.

Creăm posibilitatea de dialog pentru a realiza împreună un mediu profesional interactiv într-un proces permanent de dezvoltare profesională.

Suntem profesioniști și ne plac ideile noi. Suntem dinamici, eficienți și inovativi.

Construim un spirit de echipă pe bază de Încredere, Responsabilitate și Respect în afaceri.

Profilul Vizitatorului

Organizarea expoziției Funerare FuneralEXPO 2024 se adresează în exclusivitate firmelor de servicii funerare și a administratorilor de servicii conexe ale sectorului funerar care își desfașoară activitatea în România. Au primit invitația noastră de a lua parte la acest eveniment:

  • Societăți de servicii funerare și pompe funebre din România
  • Societăți de servicii funerare și pompe funebre din Ungaria, Serbia, Bulgaria și Republica Moldova
  • Administrațiii de cimitire publice și private din România
  • Societăți active în domeniul monumente funerare cu sediul în România

Profilul Participantului

Peste 95% dintre invitații la târgul funerar FuneralEXPO indiferent că sunt în calitate de expozanți sau de vizitatori sunt în general persoane care administrează propria afacere în domeniul funerar. O parte sunt directori sau administratori de servicii conexe sectorului funerar ocupând  poziții de conducere sau care au propria afacere. Pentru definirea termenului de servicii conexe sectorului funerar putem înțelege următoarele ramuri:

  • Administrarea cimitirelor
  • Realizarea de monumente funerare
  • Servicii de repatriere și transport funerar
  • Activități de producție șau import a produselor sectorului funerar
  • Mașini funerare, produse și echipamente de tanatopraxie
  • Echipamente de anatomie patologică

Dorești să prezinți produse și servicii la FuneralEXPO?

CONTACT

Expo Arad

Calea Aurel Vlaicu 300, Municipiul Arad Cod Postal 310375, România

RO: (004)0760715509
IT: (0039)3891625052

PROGRAM EXPO

Perioadă: 9.10.11 mai 2024

Orar vizitare: 09:00-18:00

Copyright©2023 FuneralEXPO – All rights reserved.