Târg de artă funerară AirsalmExpo 2022

23-24.09.2022, orele 8:30-18:00, Centrul Regional de Afaceri Timișoara

Formular înregistrare AirsalmExpo 2022

Înregistrare intenție Participare Expozant

Ne-ar face o deosebită plăcere să vă avem ca expozant alături de noi la târgul de artă funerară și cimiteriala AirsalmEXPO. Primul pas deja l-ați făcut, ajungând la această pagină. Completați formularul de înscriere inițială pentru a putea stabili un prim contact cu dumneavoastră.

Toate spațiile ca și expozant care participă alături de noi sunt la fel. Puteți accesa în linkul de mai jos schița spațiului în care fiecare expozant poate prezența produsele și serviciile oferite.
Completând formularul vă exprimați intenția de a ne fi alături de noi că expozant la târgul AirsalmEXPO. Completarea datelor din prezentul formular nu va crează absolut nici o obligație față de noi. Vom analiza cererea dumneavoastră de participare și vom reveni în cel mai scurt timp posibil pentru a va oferi toate informațiile necesare.

Înregistrare Vizitatori Târg Airsalm Expo

Târgul Airsalm Expo este un târg dedicat în exclusivitate profesioniștilor care activează în domeniul serviciilor funerare din România și străinătate, administrării cimitirelor, crematorii, precum și alte activități și servicii conexe ale sectorului funerar. Intrarea la târg este gratuită. Pentru a garanta participarea exclusivă a profesioniștilor din domeniu este nevoie că să te înregistrezi completand formularul de mai jos.

Înregistrarea vizitatorilor profesioniști pe site-ul funeralexpo.ro, facilitează accesul rapid în expoziție, organizatorii prelucrând aceste informații din timp, astfel încât vizitatorii vor primi prin e-mail / poștă, invitația în mod gratuit.

Accesul în Expoziție este GRATUIT!  CONTACT

  Centrul Regional de Afaceri
  Bld. Eroilor de la Tisa 22, Timișoara


  RO: (004)0760715509
  IT: (0039)3891625052

  PROGRAM EXPO

  Perioadă: 23-24 septembrie 2022
  Orar vizitare: 8:30-18:00

  Copyright©2022 AirsalmExpo.ro – All rights reserved. Airsalm srl