FuneralEXPO 2024 temetkezési művészeti vásár

09.10.11 május 2024, 09:00-18:00 óra között, Expo Arad

FuneralEXPO 2024 regisztrációs űrlap

A kiállító részvételi szándékának regisztrálása

Nagy örömünkre szolgálna, ha kiállítóként Ön is részt venne az FuneralEXPO temetkezési és temető művészeti vásáron. Az első lépést már megtette. elérve ezt az oldalt. Töltse ki az eredeti jelentkezési lapot, hogy kapcsolatba léphessünk Önnel.

Minden hely és velünk együtt résztvevő kiállító azonos. Az alábbi linken érheti el a tér vázlatát, ahol minden kiállító bemutathatja a kínált termékeket és szolgáltatásokat. Az űrlap kitöltésével kifejezi azon szándékát, hogy az FuneralEXPO vásáron kiállítóként szeretne hozzánk csatlakozni. A jelen űrlap adatainak kitöltése révén semmilyen kötelezettséget nem jelent velünk szemben. Megvizsgáljuk részvételi kérelmét, és a lehető leghamarabb felvesszük Önnel a kapcsolatot annak érdekében, hogy minden szükséges információt megadjunk.

A látogatók bejelentkezése az FuneralEXPO Vásárra

Az FuneralEXPO vásár kizárólag a romániai és külföldi temetkezési szolgáltatások, a temetőgondozás, a krematóriumok, valamit a temetkezési ágazat egyéb kapcsolódó tevékenységei és szolgáltatásai területén tevékenykedő szakembereknek szól. A vásárra a belépés ingyenes. A szakmabeliek kizárólagos részvételének szavatolása érdekében regisztrálnia kell az alábbi űrlap kitöltésével.

A szakmabeli látogatóknak a funeralexpo.ro weboldalon történő regisztrációja megkönnyíti a kiállításhoz való gyors hozzáférést, a szervezők időben feldolgozzák ezeket az információkat, így a látogatók ingyenes meghívót kapnak e-mailben vagy postán.

A kiállításra a belépés INGYENES!

  KONTAKT

  Expo Arad

  Calea Aurel Vlaicu 300, Arad önkormányzata, irányítószám 310375

  0040 745 28 70 23

  EXPO PROGRAM

  Időszak: 2024 május 09.10.11
  Látogatási idő: 09:00-18:00

  Copyright©2023 FuneralEXPO – All rights reserved.