FuneralEXPO 2024 temetkezési művészeti vásár

09.10.11 május 2024, 09:00-18:00 óra között, Expo Arad

Rólunk

Az FuneralEXPO kiállítás a rendezvényt szervező csapat bátor döntésének az eredménye. Hozzáértésünk és professzionalizmusunk lehetőséget ad arra, hogy időt és anyagi erőforrásokat fektessünk a gyártók, importőrök és szolgáltatók, a temetkezési cégek, az önkormányzatok és a reprezentatív referenciaszövetségek közötti kommunikációs kapcsolat fejlesztésébe.

A szakmai értékek által erősen motivált csapat vagyunk, célunk, hogy a kölcsönös tiszteletre és párbeszédre kiemelt figyelmet fordítva elősegítsük a hosszú távú partnerségek megvalósulását.

Hiszünk az emberekben, elősegítjük a két vagy több vállalat közti üzleti szakmai párbeszédet, ösztönözzük azon ötletek eredetiségét, amelyek szakmai értéket teremtenek ebben a tevékenységi területen.

Arra törekszünk, hogy az FuneralEXPO temetkezési művészeti kiállítás évek múlva a román temetkezési ágazat referenciapontjává váljon. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezt a teljesítményt elérjük, előrevetítve a temetkezési vállalatok igényeit, olyan valós lehetőségekkel és megoldásokkal, melyek felelősségteljesen, rugalmasan, becsületesen és konstruktívan valósíthatók meg.

Ismerjük a problémákat, előre látjuk partnereink igényeit, és szeretnénk az első gondolat és az első választás lenni az Ön számára, amikor partnert keres a vállalkozásához.

Küldetésünk

Küldetésünk a bátorságban és a kihívásban nyilvánul meg. Az a kihívás, hogy bármilyen kereskedelmi kihívásra professzionális szolgáltatásokkal és konkrét “business to business” kommunikációs dolgokkal kell válaszolni, a romániai piac valós igényeihez igazodva.

Lehetőséget teremtünk a párbeszédre annak érdekében, hogy egy állandó szakmai fejlődési folyamatban interaktív szakmai környezetet hozzunk létre.

Profik vagyunk és szeretjük az új ötleteket. Dinamikusak, hatékonyak és innovatívak vagyunk.

Csapatszellemet építünk az üzleti bizalomra, felelősségre és tiszteletre alapozva.

A látogató profilja

Az FuneralEXPO 2024 Temetkezési Kiállítás szervezése kizárólag a Romániában működő temetkezési szolgáltató cégeknek és a temetkezési ágazat kapcsolódó szolgáltatóinak szól. Az eseményen való részvételre az alábbiak kaptak meghívást:

 • Romániai temetkezési szolgálattások és temetkezési irodák
 • Magyarországi, szerbiai, bulgáriai és Moldova köztársasági temetkezési szolgáltatások és temetkezési irodák
 • Romániai állami és magán temetőigazgatás
 • Romániai székhellyel rendelkező, a síremlékek területén tevékenykedő társaságok

A résztvevő profilja

Az FuneralEXPO temetkezési vállalat vendégeinek több mint 95%-a, legyen szó kiállítóról vagy látogatóról, általában olyan ember, aki saját temetkezési vállalkozást vezet. Egyesek a temetkezési ágazathoz kapcsolódó szolgáltatások igazgatói vagy adminisztrátorai, akik vezetői pozíciót töltenek be, vagy saját vállalkozással rendelkeznek. A temetkezési ágazattal kapcsolatos szolgáltatások fogalmának meghatározásához a következő területeket érthetjük:

 • Temetőigazgatás
 • Síremlékkészítés
 • Hazaszállítási szolgáltatások
 • A temetkezési ágazat termékeinek előállítására vagy behozatalára vonatkozó tevékenységek
 • Temetkezési járművek, tanatopraxia termékek és berendezések
 • Patológiai anatómiai berendezések
 • FuneralExpo szervező

BESZERETNÉ MUTATNI TERMÉKEIT ÉS SZOLGÁLTATÁSAIT AZ Funeral EXPO-N?

KONTAKT

Expo Arad

Calea Aurel Vlaicu 300, Arad önkormányzata, irányítószám 310375

0040 745 28 70 23

EXPO PROGRAM

Időszak: 2024 május 09.10.11
Látogatási idő: 09:00-18:00

Copyright©2023 FuneralEXPO – All rights reserved.